Külföldi munka

Totterdamban új földmunkagépeket összeszereléséhez keresünk szakembereket

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Rotterdam
Fizetés: Nettó 629200 - 0 / Hónap
2017. 09. 18. 16:10
Jelentkezem

Nemzetközi tevékenységet folytató cég keres tapasztalt összeszerelő szakembereket. A cég terminálvontatókat készít kikötőkbe, ipari és logisztikai területekre. A járművek kb. 90%-át exportálja az egész világon.

Összeszerelő szakemberként csapatban fog új járműveket összeszerelni. Az alváz leszállítását követően Ön a mechanikai, az elektromos, a levegő- és a hidraulikus rendszerek összeszereléséért felel.

Elvárásunk

Tapasztalat új gépek összeszerelésében műszaki rajz és útmutatás alapján.
Rugalmasság, proaktív hozzáállás, túlóra vállalása egyeztetést követően.

Ajánlatunk

- Havi nettó 1750 – 1950 euró fizetés; – Útiköltség-térítés; – Szabadságpótlék-megtakarítás; – Évente 24 nap szabadság; – Előrelépési lehetőség magasabb funkcióba;

Olyan munkakörnyezet, ahol a fenntarthatóság, a fejlődés és a biztonságos munkavégzés áll a középpontban.
Az Intro EU Staffing biztosítja, hogy hosszú távú, hollandiai állása megtalálásához csak az első lépést kelljen megtennie.

Többiről mi gondoskodunk:

- A holland jogszabályoknak megfelelő fizetés, szerződés és munkakörülmények – Saját adminisztrációs irodánk biztosítja a korrekt és hetente történő fizetést – Tanúsítvánnyal rendelkező, a legmagasabb kívánalmaknak megfelelő szálláshely (1 szoba = 1 fő) – Személyes segítségnyújtás az Ön anyanyelvén – Segítünk megszerezni a Hollandiában való munkavégzéshez szükséges dokumentumokat

Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.